Team BrainLit

BrainLits ljusmiljölösningar grundar sig i Tord Wingrens drivkraft och fascination av ljusets betydelse för människors och djurs hälsa. I ett team av forskare, däribland Klas Sjöberg  överläkare och orförande i vårt vetenskapliga råd, utvecklades företagsidén vidare och det första patentet skickades in 2012.

Samtidigt bildades BrainLit AB som idag har fem patentportfolios och ses som sveriges ledande ljusbolag. Expansionstakten är hög och våra ljusmiljöer finns både i Sverige och inom kort även internationellt.

Ett fortsatt starkt engagemang inom BrainLits team driver utvecklingen framåt av bra ljusmiljöer för människors och djurs hälsa och välmående. Teamet har en både bred och djup teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet inom teknik och medicin relaterat till dagsljusets betydelse för att må bra och orka mer.

Ett väl integrerat samarbete med vårt vetenskapliga råd garanterar att vi alltid har den senaste relaterade forskningen i vårt system och att våra kunder alltid har den bästa ljusmiljölösningen. Vi vet att vår lösning på ett enkelt sätt har snabb effekt och gör skillnad för många människor.

Vi är stolta över våra ljusmiljöer och lägger stor vikt vid leverans av kvalitet i produkter, tjänster och service till våra kunder. Välkommen att konktaka oss och till en upplevelse av solljus inomhus!

 

Peter K Andersson
VD
Mobil: 073 053 00 00
E-post:peter.k.andersson@brainlit.se

Truls Löwgren
Produktutvecklingschef
Mobil: 070 5501880
E-post: truls.lowgren@brainlit.se

Dan Löfgren
Projektchef
Mobil: 070 726 26 20
E-post: dan.lofgren@brainlit.se

Jimmy Landin
Projektledare
Mobil: 076 640 10 71
E-post: jimmy.landin@brainlit.se

Cathrin Frisemo
Marknads- och kommunikationschef
Mobil: 076 6401070
E-post: cathrin.frisemo@brainlit.se

Mats Karlsson
Affärsutvecklingschef
Mobil: 070 2920022
E-post: mats.karlsson@brainlit.se

Peter Ravn-Holm
Försäljningschef
Mobil: 0705 164206
E-post: peter.ravn-holm@brainlit.se

Göran Sandell
Ekonomichef
E-post: goran.v.sandell@brainlit.se

”Jag har roligare när jag jobbar än när jag har roligt”  – Ingemar Bergman

Ett favoritcitat av vd, Peter K Andersson