Nya områden

Användningsområdena för BrainLits BioCentric Lighting™ belysningssystem som ger naturliga ljusmiljöer inomhus är många och spännande. En av de senaste installationerna utanför våra huvudsakliga verksamhetsområden finns i en hyreslägenhet hos fastighetsbolaget Tornahem.

 

I Tornahems lägenhet genomfördes under hösten 2017 studier, och sedan årsskiftet 2018 bor där hyresgäster permanent.

HeadOn frisörsalong trivs både personal och kunder i den nya belysningen. Särskilt nöjda är de med det neutrala ljuset som återger rätt nyans vid hårfärgning.

Gents Barbershop ger kunderna en stund i efterliknat dagsljus och ljusterapi under rakningen. De använder också ljuset till olika ljussättningar för att lyfta fram produkterna.

Tornahem fastighetsbolag

Skön hem- och arbetsmiljö med efterliknat dagsljus inomhus i lägenheten. Olika ljusmiljöer kan även användas av hyresgästerna för att undvika jetlag.

HeadOn frisörsalong

Arbetsmiljön är en viktig del i frisörsalongens verksamhet och ägaren menar att om personalen mår bra så mår företaget bra.

Gents barbershop

Kunderna får ljusterapi hos barberaren och personalen mår bra i det efterliknade dagsljuset inomhus. Ljussystemet används även för produktexponering.